Nyitólap Ellenőrző berendezések Nagyítók és mikroszkópok

Nagyítók és mikroszkópok

 Ipari lámpás nagyítók


Nagyméretű, torzításmentes üvegből készült LED megvilágítású nagyítós lámpák szemfáradság és fejfájás nélküli tartós munkavézést tesznek lehetővé. 3 vagy 4 vagy 5 dioptriás, akár 300 cm2-es, tükröződésgátló réteggel ellátott, tiszta képet adó lencse segíti elő az elektronikai szerelvények vizuális ellenőrzését. A megfelelő beállítást robosztus, könnyen kezelhető fémállvány segíti. Több típus, több féle színben kapható.

 Mikroszkópok választéka


Csúcsminőségű Huvitz ipari mikroszkópok kedvező áron, üzemi, gyártási és ellenőrzési valamint laboratóriumi alkalmazásokra. A mikroszkópok egyedileg konfigurálhatók. Megválasztható a nagyítási tartomány, a munkatávolság, a megvilágítás, az állvány kialakítása és más jellemzők. Minden változatból rendelhető kamera csartlakoztatására alkalmas kialakítású. A típus- és kialakítás-változatok széles skáláján minden feladatra a legjobban megfelelő mikroszkópot alkothatjuk meg. Legyen szükség akár munkavégzéshez - aprólékos szereléshez, forrasztáshoz, javításhoz - vagy vizuális ellenőrzéshez alkalmas üzemi mikroszkópok, illetve a legjobb optikai jellemzőkkel bíró, mérésekre, dokumentálásra is alkalmas, szoftverrel is kiegészíthető típusok kutatás-fejlesztéshez, hibanalízishez, laboratóriumba. 
 

 Sztereo mikroszkópok


A Huvitz HSZ-600 Greenough optikai rendszerrel ellátott sztereo mikroszkóp, amely széleskörűen alkalmazható gyártás és üzemi ellenőrzések során. 

Az optika kiemelkedően sík képalkotást és nagy mélységélességet biztosít. A lencsék és bevonataik gondos megválasztaása folytán minimálizálták a torzítást és a színeltérést.

Kompakt kialakítású mikroszkóptest, ergonómikus kezelőszervekkel, megválasztható szögben álló szemlencsével, választható fokozatmentes vagy fokozatos zoom beállítással, mind a kényelmes munkavégzést szolgálja. A szemlencse dioptriakorrekciója lehetővé teszi a munkavégzést szemüvegben, vagy gyengébb látásélesség esetén is. A megfelelő, színhű megvilágítást alacsony fogyasztású, hosszú élettartamú LED 
fényforrás biztosítja. Választható 4 zónás LED gyűrű, amely lehetőséget nyújt a legjobb láthatóságot biztosító megvilágítási irány kiválasztására,  szabályozható intenzítás mellett, hogy a zavaró csillogásokat elkerülhessük.


 
Ugyancsak választhatunk különféle állványok közül attól függően, mekkora 
tárgynak, panelnek kell aláférnie. Az akár 200 mm-es munkatávolsg megengedi, hogy forrasztópákával vagy más szerszámokkal is tudjunk a mikroszkóp alatt dolgozni.

A Huvitz HSZ-700 Galilei optikával készülő, csereobjektíves, igen kitűnő, nagy felbontású, valósághű képet adó szereo mikroszkóp, amellyel nagyobb, akár 250-szeres nagyítás is elérhető. Az előző típushoz hasonlóan számos tartozékkal alakítható ki a kívánt felépétésű készülék.


Részletes jellemzők, kialakítási segédlet, műszaki adatok találhatók az adatlapon.

Mindkét típus rendelhető kamerával felszerelhető kivitelben is. Kamerás kivitelekhez a különböző verziókban kapható Panasis szoftver csatlakoztatható, mérési, elemzési feladatokra.
 

 Tudományos laboratóriumi mikroszkópok (fémmikroszkópok)


A Huvitz HRM-300 sorozat a tudás, a technológia, akreativitás és az innováció integrációja. Kiemelkedő optikai jellemzők mellett ergonomikus kialakítása, futurisztikus digitális képessége és innovatív tartozékai széles köre teszi a legjobb választássá, ha mélyreható, nagy nagyításokat kívánó kutatási, hibaanalítikai (pl. keresztmetszeti csiszolatok vizsgálata) vagy hasonló alkalmazásra keresünk megoldást. Alkalmas világos és sötét látóterű (BF/DF) megjelenítésre is. Nagyítási tartományuk 1000x-ig terjed. Panasis mérő és elemző szoftver segítségével tovább szélesednek a felhasználás lehetőségei.

A letölthető adatlapból minderről tájékozódhat részletesebben.
 

 Digitális mikroszkópok


Huvitz HDS-5800 sorozat a vizsgálatok széles körét kínálja az optikai és digitális technológia integrációja révén. Minden egy rendszerben található: a megfigyelés, képalkotás, rögzítés, mérés, riport készítés funkciói. Különböző zoom lencsék és a nagy felbontású digitális nagyítás párosításával a nagyítási tartomány példátlanul széles, 50x-5800x.

A HDS rendszer nagy felbontóképességű optikából, precíz digitális képalkotásból és képfeldolgozó szoftverből és nagy felbontóképességű LCD képmegjelenítésből áll. Szoftveresen nagy mélységélességű 3D megjelenítés gombnyomásra lehetséges.

Részletesebb információkkal szolgál a HDS-5800 adatlap.


 
 

Beszéljen szakértőnkkel

Kovács Zsolt
értékesítő, műszaki tanácsadó munkatárs, tanúsított IPC-A-610, IPC-A-620 és IPC 7711/21 tréner
zsolt.kovacs@microsolder.hu
+36 20 218 1685

Jakab Zoltán
értékesítő, műszaki tanácsadó munkatárs, tanúsított IPC-7711/7721 és IPC-A-610 mester tréner, IPC-J-STD-001 tréner
zoltan.jakab@microsolder.hu
+36 20 419 8216

Pető Csaba
ügyvezető, értékesítési és műszaki támogatási igazgató, tanúsított IPC-A-610 mestertréner
csaba.peto@microsolder.hu
+36 20 464 1303

Képviselt cégek