Nyitólap Hírek, akciók, események Az ERSA minden eddiginél kisebb szelektív forrasztógéppel rukkolt elő

Az ERSA minden eddiginél kisebb szelektív forrasztógéppel rukkolt elő


2019.03.14

Az ERSA rendre a csúcsmodellt fejleszti ki először, majd sorban megjelennek a kisebb modellek is. A Versaflow 3 szelektív forrasztógépeknél is a kétpályás, hat forrasztó tégellyel működő jelent meg elsőként, amely a maga műfajában olyan, mint a Mercedes S osztály, majd ezt követte a kisebb Ecoselect 2, a még kisebb Ecoselect 1, és most piacra került a Smart, azaz a Smartflow 2020, a legkisebb ERSA szelektív forrasztógép.

Persze, a legkisebb típus is "Mercedes" minőség, a Smartflow 2020 ugyanazt a minőséget kínálja a gyártásban, mint a nagyok, ugyanazzal a technológiával működik, csak kisebb termelékenységgel. A megcélzott piaci szegmens egyértelműen az igényes kis sorozatú termelés, legyen az kis cégnél, vagy nagy cég kísérleti üzemében, vagy fejlesztési osztályán.

Régi igazság: lehetsz kicsi, de légy profi abban, amit csinálsz.

Az ERSA Smartflow 2020 ezt segíti elő. Profi minőséget, a kisebbeknek is megengedhető árért.

Műszaki adatlap letölthető itt.

A gép már rendelhető, és sokan látták már a május 5-7. között Nürnbergben sorra került SMT kiállításon. A Microsolder Kft. szakemberei örömmel tájékoztatják az érdeklődőket. Keressék kollégánkat, Pető Csabát, +36 20 464 1303, csaba.peto@microsolder.hu 

Az ERSA Smartflow 2020 bemutatkozó videója itt látható

Képviselt cégek