Nyitólap Hírek, akciók, események Változások szolgáltatásainkban a KORONAVÍRUS-veszély kapcsán

Változások szolgáltatásainkban a KORONAVÍRUS-veszély kapcsán


2020.03.16

Hogy védjük munkatársaink, ügyfeleink és a velük kapcsolatban állók, kollégák, családtagok egészségét, gátoljuk a koronavírus fertőzés (COVID-19) terjedését, bizonyos változások szükségesek szolgáltatásainkban.


Érdeklődések, rendelések fogadása, teljesítése

Irodánk továbbra is a szokott rendben nyitva tart. Munkatársaink egy része azonban  otthonról dolgozik. Érdeklődéseikkel a szokott mobil-telefonszámokon és e-mail címeken elérhetőek.

Rendeléseiket továbbra is fogadjuk, és a lehetőségeknek megfelelően teljesítjük. Rajtunk kívül álló okokból, egyes termékek esetében nem zárható ki a szállítás késlekedése, vagy időleges szünetelése. A vis-major esetekben megértésüket és elnézésüket kérjük. Reméljük, nem sok ilyen lesz. 

A megrendelt árucikkek kiszállítása is a szokott módon folyik, alapvetően futárszolgálattal, illetve fuvarozó partnereinkkel. Kérjük, lehetőleg kerüljék a személyes árufelvételt.


Szervizszolgáltatás

Szervizmérnökeink országhatáron belül a megrendelő igényei szerint teljesítik, vagy halasztják az üzembe helyezésekkel, utólagos beszerelésekkel, javításokkal kapcsolatos  igényeket. Az ezekhez kapcsolódó tréningeket azonban távoktatással bonyolítjuk le.


Oktatás, tréning

További intézkedésig szüneteltetjük nyilvános szakmai továbbképzéseinket. Kihelyezett tréning igényeknek a megrendelővel egyeztetve teszünk eleget, illetve halasztjuk el. 
IPC tréningek: Mivel világjelenségről van szó, az IPC dolgozik az IPC tréningek távoktatással és távoli, de felügyelt vizsgáztatással történő lebonyolításának módján. Először valószínűleg a trénerképzésben, majd az alkalmazási szakemberek képzésében vezetik be. Addig is ideiglenes jelleggel visszaállították a tanúsítványok január 1-től megszűnt 90 napos hosszabbításának lehetőségét. Részletekért forduljanak hozzánk e-mailen vagy telefonon. 
Technológiai tréningek: Keressük a távoktatás megfelelő megoldását. Amint lesz megfelelő megoldás, jelentkezünk. 

Tanácsadás, műszaki támogatás

Telefonon, e-mailen, videochatben továbbra is rendelkezésre állunk.Képviselt cégek