Nyitólap Hírek, akciók Megjelent 2017-18. évi oktatási programunk

Megjelent 2017-18. évi oktatási programunk


2016.07.26

Megjelent a következő, 2017-18. évi tanévre tervezett oktatásaink programja. (Letölthető: itt.) Hat IPC szabvány alkalmazása sajátítható el tanfolyamainkon, ebből három tréneri szinten is. A sikeresen debütált, világújdonságnak számító IPC-6012 CIS tanfolyamunk jelezi az áramköri lapok minőségének kiemelkedő fontosságát az összszerelési folyamatban. Tréneri képzéseink a közelmúltban bővültek az IPC/WHMA-A-620 szabvánnyal, ami létfontosságú a kábel- és vezeték-szerelvények gyártóinak. IPC tanfolyamainkon teljes körben alkalmazzuk az IPC minőségbiztosítási rendszerébe (CQI) illeszkedő online vizsgáztatást az IPC Certification Portalon keresztül. 

Idén tavasszal mutatkozott be egy új, saját fejlesztésű tanfolyamuk, amely a korszerű alkatrészek, BGA-k és BTC-k (alsó kivezetésű, láb nélküli alkatrészek) alkalmazásának speciális ismereteiről szól. A képzés az IPC-7093 és IPC-7095 szabványokon alapul. A rejtett forrasztási pontú alkatrészek különleges bánásmódot igényelnek, gyakran okoznak fejfájást a folyamat- és minőségbiztosító mérnököknek, és adnak okot vevői reklamációkra. Az új továbbképzéssel ezen kívánunk segíteni.

Ötévi kiváló együttműködés után az Eurocircuits Kft. nem tud ezután részt vállalni oktatási tevékenységünkben. Az áramköri lapok mélyebb megismerésének továbbra is fennálló igénye okán, új partnerrel, az Auter Elektronikai Kft-vel együttműködve, "Az áramköri lapok rejtelmei" címmel, az eddigihez hasonló célkitűzéssel és tartalommal, de teljesen új, a panelgyártás lépéseit videókon bemutató előadással indítunk új tanfolyamot.

Korábbi tanfolyamaink anyagát is rendszeresen felülvizsgáljuk, kiegészítjük, módosítjuk újabb ismeretekkel, valamint az utóbbi időben felmerült problémák megoldásának tapasztalataival.

Nyilvánosan meghirdetett tanfolyamainkon túl eleget teszünk a kihelyezett tanfolyamok iránti igényeknek is, kívánságra egyedileg kialakított tematikával.

Napjaink kiélezett versenyhelyzetében, esetenként szakemberhiánnyal is küzdve, a folyamatosan szigorodó minőségi követelmények mellett kiemelkedő jelentőségű a technológia és a nemzetközi elvárások naprakész ismerete.

Valamennyi képzésünkön gyakorlatban jól használható, korszerű ismereteket, és valós tudást igyekszünk átadni, amelyet személyre szóló tanúsításokkal igazolunk.

Képviselt cégek