Nyitólap Hírek, akciók Nagy Ersa rework bemutató

Nagy Ersa rework bemutató


2018.03.12

Az elektronikai szerelvények újramunkálása (rework-je) felelősségteljes, jelentős költségmegtakarítást eredményező művelet. Kiemelten fontos, hogy a rework-ön átesett termék visszakerül azok közé, amelyek nem igényeltek újramunkálást, tehát minden jellemzőjében meg kell felelnie a termékre előírt valamennyi követelménynek.

Ezt csak megfelelő képzéssel és alkalmas berendezésekkel lehet végrehajtani, különösen, ha rejtett forrasztási pontú alkatrészekről, BGA, BTC (QFN), vagy alsó hőleadó felületű alkatrészekről, vagy akár nagy méretű QFP alkatrészekről van szó.

Az Ersa kiváló rework berendezések egész sorát kínálja, különböző műszaki igényekhez, automatizálási fokokhoz és költségkeretekhez alkalmazkodva. A teljes termékskáláról egyszerre tájékozódhat a Microsolder által szervezett nagy Ersa rework bemutatón, amelyre két alkalommal, 2018 április 17-én és 18-án kerül sor a Microsolder bemutatótermében (1037 Budapest, Kiscsillag u. 18.). A terem befogadóképessége korlátozott, és azt szeretnénk, ha mindenki közvetlen, és érdeklődésének megfelelő információkhoz jutna, ezért ha szükséges, még egy további napon, április 19-én, csütörtökön is megrendezzük a bemutatót. 

Működés közben lesz látható az Ersa HR100, HR200, HR550 és HR600/2 berendezés. A bevezető előadást Dietmar Wolpert területi értékesítési vezető, Ersa Tools, Rework & Inspection Systems, tartja. Lehetőség lesz az érdeklődők által hozott áramköri lapokról is kiforrasztásra, vagy akár beültetésre is.

A berendezések között kisebb szervizek (számítógép, mobiltelefon, játékkonzol, stb.) és nagyobb szervizszolgáltatók, vagy elektronikai gyártóüzemek is megtalálhatják a nekik megfelelőt.

Az esemény előzetes programja:

09.00-09.15                       Megnyitó, rövid bemutatkozás
09.15-10.15               Prezentáció az Ersa rework termékcsaládjáról, a Hybrid melegítési rendszer előnyeiről, alkalmazási tapasztalatokról
10.30-11.15            A működés bemutatása HR550 vagy HR600/2 rework berendezéssel, nagy képernyős (65") kivetítéssel láthatóvá téve, részletes magyarázattal
11.15-12.15 Különféle rework-berendezések működés közbeni bemutatása, egyidejűleg, kisebb csoportokban
12.15-13.00 Ebédszünet: hidegbüfé, frissítők, kávé
13.00-tól A bemutatók folytatása, próbák hozott áramköri lapokon

Várjuk a rendezvényre minden érdeklődő mielőbbi jelentkezését e-mailben, vagy ismert kapcsolattartójuknál, vagy az info@microsolder.hu email címen. Kérjük, jelöljék meg, az Önöknek legmegfelelőbb napot. 

Ha bármilyen kérésük lenne, vagy további információra volna szükségük, keressék munkatársainkat!

Találkozzunk a bemutatón!


Képviselt cégek