Nyitólap Ellenőrző berendezések Forrasztási hőprofil-felvevő műszerek

Forrasztási hőprofil-felvevő műszerek


PTP GlobalPoint ICS

Nyolc csatornás, bluetooth-szal kapcsolódó hőprofil-felvevő műszer reflow, hullám- és szelektív forrasztási folyamatokhoz. Alkalmas reflo hullám- és szelektív forrasztógépekhez. Speciális kivitelt kínálunk gőzfázisú és vákuumforrasztáshoz. A különféle technológiákhoz speciális mérőkeretek állnak rendelkezésre.

A mérés alatt a hőprofi-felvevőhöz kapcsolódó számítógépen a hőprofil görbéje valós időben, a felvételkor folyamatosan jelenik meg, nincs szükség utólagos csatlakoztatásra, letöltésre.

Az ERSA gépekhez az ERSA cég által ajánlott hőprofil-felvevő típus.


Stannol Thermologger 5000

A Stannol saját fejlesztésű hőprofilfelvevő műszere (data logger) 5 csatornás, robosztus felépítésű, könnyen kezelhető, számos hasznos szolgáltatást nyójtó szoftverrel. Alkalmas reflow, hullám-, gőzfázisú és vákuumforrasztási folyamatok hőmérsékletváltozásainak az idő függvényében történő regisztrálására. Kategóriájában ára is rendkívül kedvező. 


TWS Rt-04

Négy csatornás hőprofilfelvevő, elsősorban kisüzemi reflow-kemecékhez alkalmas, de hullámforrasztókhoz is használható. Egyszerű, könnyen kezelhető, felhasználóbarát szoftverrel.  Az egyik legalacsonyabb árú berendezés a piacon. 

Beszéljen szakértőnkkel

Pető Csaba
ügyvezető, értékesítési és műszaki támogatási igazgató, tanúsított IPC-A-610 mestertréner
csaba.peto@microsolder.hu
+36 20 464 1303

Sárvári Zsolt
minőségirányítási és szerviz vezető
zsolt.sarvari@microsolder.hu
+36 20 414 2458

Kovács Zsolt
értékesítő, műszaki tanácsadó munkatárs, tanúsított IPC-A-610, IPC-A-620 és IPC 7711/21 tréner
zsolt.kovacs@microsolder.hu
+36 20 218 1685

Képviselt cégek