Nyitólap Hírek, akciók, események Megjelent 2019-20. évi oktatási programunk

Megjelent 2019-20. évi oktatási programunk


2018.07.13

Az ipar egyre nagyobb minőségi és megbízhatósági követelményeket támaszt. Új tanfolyami ajánlatokkal folyamatosan frissített, a legkorszerűbb ismereteket nyújtó képzésekkel segítejük, hogy ügyfeleink megfeleljenek ennek.

A 2019-20. oktatási évben indul az IPC idén nyáron bevezetett új képzési formája a CSE - Certified Standards Expert. Ez is, valamint új képzési csomagunk, az Üzemi forrasztási szakértőképzés is a szakértelem növelésének égető szükségessége miatt jött létre. A már ismert tanfolyamaink természetesen indilnak most is, de tartalmukat mindig frissítjük, új ismereteket, új tapasztalatokat építünk be. Oktatóink gyakorló szakemberek, nap-nap után újabb és újabb kérdésekkel, problémákkal találkoznak szerte az országban.

A változásokra és az igényekre reagálva két, operátoroknak, illetve azok trénereinek szóló tanfolyamunk már ukrán nyelven is elérhető.

Várjuk jelentkezéseiket, érdeklődésüket. Bármikor, bármilyen kérdéssel fordulhatnak hozzánk!

A 2019-20. évi oktatási programunkat megtekinthető, illetve letölthető itt.

Nyilvánosan meghirdetett tanfolyamainkon túl eleget teszünk a kihelyezett tanfolyamok iránti igényeknek is, kívánságra egyedileg kialakított, igényekhez igazított tematikával.

Képviselt cégek