Nyitólap Hírek, akciók, események Vízbázisú folyasztószerek ismét az előtérben - Webinár

Vízbázisú folyasztószerek ismét az előtérben - Webinár


2020.04.01

Nemcsak távoktatást, de távszemináriumot – webinárt – is tartunk járvány idején. A téma aktualitását adja, többek között, hogy a hagyományos folyékony folyasztószerek két fő alkotója, oldószere, az izopropilalkohol és az etanol a fertőtlenítőszerek alapanyaga is. Mint ilyen, egyre nehezebben, és egyre drágábban szerezhető be.
 
Jónak láttuk hát, ha a hullám- és szelektív forrasztáshoz alkalmas vízbázisú folyasztószereket ismét elővesszük és közelebbről is megismerkedünk velünk. „Lehetőségek, alkalmazási javaslatok” címmel Jens Gruse, egyik legfontosabb partnerünk, a Stannol, alkalmazástechnikai szakértője tart előadást számunkra.
 
A webinár időpontja: 2020. április 7. kedd, 14:00 óra
Időtartama: kb. 45 perc + kérdések, válaszok
Csatlakozás: https://meetingsemea6.webex.com/meet/peter.regos
A webinár prezentációja magyar nyelvű, a kísérő magyarázat angol nyelvű lesz. Kérdéseket így is, úgy is fel lehet tenni írásban (chat) vagy szóban.
A részvétel díjmentes, de előzetes jelentkezéshez kötött. A meghívó tetszőlegesen továbbküldhető.
 
Kérjük, regisztráljon e-mailben neve, cége és e-mail címe megadásával.
 
Amúgy a vízbázisú folyasztószereknek más előnye is van, pl. alig hagynak maradékot, nem tűzveszélyesek, csökkentik a CO2 kibocsátást, stb. Ugyanakkor van pár dolog, amire felhasználásukkor figyelni kell. – Vagyis, érdemes beszélni róla!
 
Akár otthonról is… Addig is mindenki vigyázzon magára és környezetére!

Várjuk jelentkezésüket!


Képviselt cégek